Osta liput

Tilaa taksi festareille helposti 02 Taksin kautta:

RANNEKKEET

Kaikki festariliput vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteellä sisääntulon yhteydessä. Rannekkeen kanssa pääsee kulkemaan tapahtuman portista sisään ja ulos päivän aikana.

Jos ostat lipun vasta paikan päältä ovilipunmyynnistä, saat rannekkeen saman tien, eikä sinun tarvitse vaihtaa lippua rannekkeeseen erikseen. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat vierekkäin portilla.

Ranneke tulee pitää ranteessa koko tapahtuman ajan.

HUOM! Ranneketta ei saa irrottaa tai leikata pois ranteesta kesken festivaalin, jos mielii sen kanssa vielä takaisin tapahtuma-alueelle. Vain ehjä, ranteessa oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumaan.

OVILIPUNMYYNTI

Tapahtuman kaikkia lipputyyppejä on myynnissä pääportin yhteydessä, mikäli tapahtumaa ei ole myyty ennakkoon loppuun. Loppuunmyynnistä tiedotetaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebookissa. Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), mutta Smartum- tai kulttuuriseteleitä emme valitettavasti ota vastaan.

Huom! Lippuja voi korottaa porteilla niin kauan kuin Priority-kapasiteettia riittää. Saavuthan siis ajoissa paikalle, jos aiot korottaa lippuluokkaasi.

PRIORITY

Prioritylippu sisältää pientä suolaista naposteltavaa buffetista, priority-passin, kaulanauhan ja oman baarin. Priority-alueella on omat saniteettitilat ja telttakatos.

FESTIVAALIALUEEN PALVELUT

Alueella on ravintolapalveluita, ruokamyyntiä ja muita myyntikojuja, kuten artistien paitamyynti. Istumapaikkoja löytyy ja tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet.

Kaikkien festivaalivieraiden käytössä on vesipiste.

TÖLKKIPANTTI

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti-järjestelmä. Jokaisen juoman oston yhteydessä veloitetaan tölkkipantti 2 euroa/tölkki. Saat pantin takaisin, kun palautat tyhjän tölkin tiskille. Kerralla voi palauttaa max. 3 tölkkiä/asiakas.

NARIKKA

Portilta rannekkeenvaihdon läheisyydestä löytyy narikka. Narikkamaksu on 3 euroa/henkilö/käyntikerta.

TURVALLISUUS

Sisäänkäynnillä tehdään kaikille festarivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kaikkien kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys tapahtumassa.

Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen kulkua.

Alueelle EI saa tuoda:
- pantilliset pullot tai tölkit
- ammattimaiset järjestelmäkamerat, videokamerat, selfiekepit
- sateenvarjot
- retkituolit
- kaikenlaiset juomat
- lemmikit
- aseet, räjähteet, ilotulitteet, laserosoittimet
- dronelennokit
- omat eväät (pois lukien pieni naposteltava esim. pähkinät, hedelmät)

Alueelle saa tuoda:
- tyhjä muovinen juomapullo max 0,5l (ei panttia tai etikettiä)
- pieni käsidesi
- aurinkorasva

ENSIAPU

Alueelta löytyy ensiapupiste.

TUPAKOINTI

Tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä tupakointipaikalla. Huomioithan muiden festivaalivieraiden viihtyvyyden. Alueella ei myydä tupakkatuotteita.

ESTEETTÖMYYS

Avustettava saa ottaa avustajan maksutta mukaansa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiin tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua samaan aikaan avustettavan kanssa rannekevaihtopisteelle, jossa molemmat saavat tapahtumarannekkeen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Festivaalilla on oma alue pyörätuolilla liikkuville. Ensiapupisteen vierestä löytyy inva-WC, jonka avaus pyydetään EA-pisteeltä. Inva-WC on käytössä vain liikuntarajoitteisille tai vessapassilla.

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI

Erillistä parkkialueita ei ole festivaalin puolesta tarjolla, vaan asiakkaiden on pysäköitävä kaupungin paikoille.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi kysellä lipunmyynnistä. Löytötavaroiden toimituspaikasta tapahtuman jälkeen ilmoitetaan tapahtuman jälkeen.

MEDIA

Median ja kutsuvieraiden liput ja passit voi noutaa lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan.

TERVETULOA 🧡

Osta lippusi tästä!

La
29,90 €

Lippu.fi

Hinnat sis. kulut